Efter en god weekend

Vi er ved at afslute en god weekend. Linda var på arbejde igår og jeg hyggede mig med ungerne. Lørdag formiddag var i nede på Auning Campingplads og hoppe på hoppepuderne.  Om eftermiddagen var i en gåtur oppe i skoven for at gå på stenene.

I dag var det meningen at vi skulle have været i Djurs Sommerland. Men da vi så luftede det for Ronja og Freya, så mente de at vi skulle blive hjemme. Og det har også været en dejlig dag. Vi har været på caping pladsen og har ellers været herhjemme. Bl.a. var der plads til en middagslur for hele familien.

Torsdag/fredag var det som om at Freya skrantede lidt. Vi tror nok at det er fordi at hun er ved at få de sidste 2 af sine 2-års tænder.  Men ellers har de det fint begge to.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.