Igang efter sommerferien

Vi er kommet igang efter sommerferien. Det har været en dejlig sommer, så det kan godt være at det er derfor at sommeren rammer ekstra hårdt.

Jeg har lige startet med at “rydde op”. Hackere (eller bare nogle skiderikker) havde været inde på siden og havde rumsteret rundt. Det nytter ikke noget at brokke sig over dem, det var min egen fejl.

Det eneste gode der var at sige var at de standard komponenter jeg havde brugt ikke var berørt. De var godt nok opdateret til at holde dem ude.

Vi havde 3 ugers ferie sammen, og Linda havde 4 uger. VI var hjemme noget tid, havde en uge på Kreta, og en uge i sommerhus. Dejligt, dejligt, dejligt.

Det er ikke sidste gang vi er på Kreta. Søde mennesker, varmt, og gode omgivelser. Næste gang bliver det nok i lav-sæsonen. Jeg ville nyde at komme på den sydlige del af øen, og have en cykel. Der er så utroligt smukt.

Vi havde ved et tilfælde fået booket tur samtidig med Dorthe og Jacob ( http://www.gufle.dk ), så dem nåede vi også lige at se. Det går bare fint med at lege Christoffer/Kathrina og Anders/Freya/Ronja. De fandt fisk ude i vandet, og en anden dag legede de i poolen. Det er dejligt når de bare kan “falde i hak” og fortsætte fra hvor de sluttede sidste gang. 🙂

I sommerhuset var det bare afslapning, og være sammen om spil, ture, og hygge. Vi har fået cykler derude, og jeg troede jo at jeg skulle hjælpe Anders med at cykle. Men efter de første par gange kørte han fra mig, og nu kan jeg vist bare koncentrere mig om at lære ham færdsels-reglerne, så der ikke sker noget slemt. 🙂

Ronja og Freya er jo stoppet i SFO’en. Det går fint; vi har fået “afstemt nogle forventninger” om hvem man kan tage med hjem efter skole, og hvordan det skal aftales. Men de har det godt med det og det fungerer nu.

Ronja og Anders er begyndt til fodbold igen. De hygger sig med det, og vi støtter godt om det.

Freya begynder til gymnastik om et par uger, og så skal hun begynde til kultur-skole.

Det er dejligt at de kan mere nu. De er blevet glade for at tage på biblioteket. Der er lektiecafe, og det låner både bøger og film nu. Heldigvis har de fået deres egne lånerkort, fordi jeg tvivler på at de kommer til at aflevere alle bøgerne til tiden ;-).

De bliver store alle 3. Jeg skal have købt 5 nye cykler inden længe. Alle 3 unger skal have nye cykler, og så skal vi have 2 nye til sommerhuset.

Anders har fået en kæreste i børnehaven. Hun hedder Celina. Han er også lidt kæreste med mor :-). Han vil gerne kysse med mor, men ikke med Celina, fordi hun kysser så vådt. Celina er meget sød. Nogen gange vil hun gerne lege, nogen gange ikke.

Her til aften lavede Freya et af sine små rim; jeg har ingen anelse om hvor hun får dem fra. Men jeg håber hun bliver ved med at finde dem. Hun knipser med hænderne over hovedet, og siger: “Lampen venter spændt” (vender rumpen til og ryster bagen, som kun Freya kan) “og numsen den er tændt”.

Det er jo Linda’s og min bryllupsdag i dag. Vi har aftalt at det skal være med “ekstra mange kys”. Anders bliver lidt jaloux. Han siger: “Mor er også kæreste med mig. Jeg elsker at kysse med dig mor.” 🙂

Det var det for denne omgang.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.