Snart barnedåb

Vi har det lidt hæktisk her i ugen op til Freya’s barnedåb.
Der er mange ting der skal falde på plads. Mandag var syndhedssygeplejesken her, tirsdag var Linda til sølvbryllup, onsdag var vi på CCI Europe (Jespers arbejde) for at vise Freya frem, torsdag skal vi ned til bedste Asta for at blive klippet og spise, fredag kommer faster Anne og farmor & farfar i anledning af barnedåben.
Så der sker lidt.
Freya er bare en glad pige. Hun hygger sig mindst en time på legetæppet hver aften. Hun tjatter til legetøjet, pludrer og hygger sig, lyder det til. Linda og jeg tror at hun kan kende os. Hun er bevidst om at hvis hun sidder hos en hun ikke kender. Når vi griner til hende så griner hun tilbage.
Vi tror at hun er bevidst om at hun har hænder. Hun kan godt lide at ligge og sutte på sine hænder, men det er ikke altid at hun kan ramme munden. Der er små tegn på at hun snart begynder at øve sig i at vende sig.
Hun blev vejet idag til 5300 gram. Det er ikke så meget mere end for et par uger siden. Men vi prøver at fortsætte med at amme. Der har også været mange forstyrrelser i den sidste tid.

Ronja har været hos mormor og morfar idag. Det var gået godt. Hun blev først træt da vi kom over til dem kl. ca. 20.00, men så var hun også brugt. Vi er spændte på om vi kan få hende op imorgen.
Hun er glad for Freya, og hun kan mange ord og lyde.

Byggeriet går stille og roligt. Vi har fået spær op. Vinduerne kommer denne uge. Vi har begyndt at lægge det første undertag på, men er nødt til at vente på de andre håndværkere (elektrikeren, og mureren), der skal have noget lagt ind i træværket, hvor vi skal have isolering.
Ellers kommer det nok til at køre.

Jeg tror at morfar (Palle), begynder at arbejde igen. Han har dog stadig ondt, og han har været ude for at få taget røngenbilleder af sine skuldre. Det er ikke godt. Han har svært ved at slå søm i.

Vi får en hård weekend med barnedåben, men vil prøve at tage det roligt.

–Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.