LJ Version 3 Releasedate Announcement

Nu er det efterhånden ikke længere en hemmelighed at vi venter os igen. Linda er ca. 14 uger henne, og vi har været til scanning.

Der ser ud til at være ét barn, som var meget fotogent. Det lå fint, og vi fik nogle fine billeder med hjem. Det var lige som det skulle være, og vi glæder os meget til at få et forårs-barn. Linda er sat til d. 31/3-2009, og vi håber på det bedste.Rumle

Ronja gik i lang tid og sagde at “Mor, har en baby inde i maven.” Men det var altså først her til sidst at det var rigtigt. Ellers har hun hele tiden fået at vide at det bare var “flødeboller”.

På billedet ligger den og klør sig på næsen. (Det var tydeligere at se på TV skærmen.)

Ronja og Freya har endnu ikke ‘reageret’. De har været meget nysgerrige, har følt på maven, og spurgt til hvordan den kommer ud. (Også andre værre spørgsmål.) Ellers har vi ikke følt noget fra dem, men vi venter selvfølgelig en reaktion på et tidspunkt.

Ronja og Linda havde en lille samtale den anden morgen:

Ronja: “Nu skal vi snart ned i kælderen og have gjort barnevognen klar til babyen.”

Linda: “Arrrrh, Ronja, det kommer til at tage i hvert fald 6 måneder endnu.”

Ronja: “Nå. Store børn må ikke lege i barnevognen, vel?”

Linda: “Nej”

Ronja sagde her til aften at hun gerne ville sy til babyen. Vi har aldrig lært hende at sy, men hun fandt selv en nål og gik i Linda’s sykasse for at finde noget tråd.

Vi har også været i Legoland med Hanne og Gunner. Dorthe og Jacob var også med, og vi havde en god weekend. (Også selv om den blev afsluttet med en gang bræk-syge.) Vi hyggede os, og vi prøvede rigtigt mange ting. Freya var stadig lidt for lille (3 år) til nogle af tingene, men Ronja ville prøve det hele.

Forskellen på dem er at Ronja er ca. 1,20 m, og Freya er 1,05 m. Men Ronja er også mere modig, og vil gerne nogle lidt mere vilde ting end Freya. Men Legoland er perfekt til deres alder, og dermed er det bare godt.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.