Efter en dejlig weekend

Linda er begyndt at læse. Hun er ved at tage ‘høre modulet’ også. Jeg tror det nok skal blive godt men det kommer nok til at tage lidt tid for hende.

Vi har begge travlt på vores arbejde. Jeg har en masse ting der kommer; det er lidt spændende fordi jeg syntes vi gør nogle ting som er anderledes end hvad jeg hører fra andre penge-institutter, og fordi jeg kan se at vi “flytter noget” for rådgiverne. Vi sparer dem altså for meget tid og gør nogle ting som i mange tilfælde ville være umuligt for dem at løse på andre måder.

Så jeg føler altså lige nu at jeg er i “flow”, men det betyder også at jeg har lidt rigeligt at lave :-).

Ungerne har lidt meget at se til i skolen. Jeg kan mærke at de er trætte. Jeg glæder mig, også for dem til vinterens fritidsaktiviteter er færdige, og de kan begynde at komme lidt ud i stedet for.

Vi er lige kommet ud af en god weekend. Vi var i sommerhuset, til Nete’s fødselsdag. Linda og jeg havde et gavekort på en hotel-overnatning, som vi fik brugt denne weekend. Vi var i Holstedbro. Det kan anbefales. Der er meget kunst og vi nåede at se en masse. En rigtig god butiks-, restaurent-, cafe-, og kunstby. Og så alene det at have tid til at være sammen uden børn betyder jo en masse.

Men det var også hyggeligt i sommerhuset.

Da jeg er ved at putte Anders og vi ligger og læser, finder jeg i en Totte bog et billede af hvordan man kan lave en borg ud af mælkekartoner:

Anders: “De der kasser hedder bøtter.”

Mig: “Der er mælk i dem. Hedder de så mælke-bøtter.” 🙂

Anders kigger luret på mig, og så griner vi.

Da Linda en dag henter Anders har han ikke tid til at komme hjem, fordi han leger med sine kammerater. De har fået nye navne. Det er så “Fætter Frederik” der har fået nye venner. De hedder “Fætter Silas”, “Fætter Anders”, og “Fætter Mads”.

Til næste gang,

Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.