Ungerne

Jeg syntes min sidste post var noget tynd. Så jeg har gået og tænkt på om der er noget jeg kunne komme på.Ronja

Her til morgen sad Ronja på toilettet, og læste i en Pixi bog, om dengang julemanden faldt i søvn. Hun siger: “Årrhhh, nissebørn, det var godt i kom. Her kunne jeg have siddet indtil næste jul.”

Da vi vågnede i morges og lå og “gassede” os i den store seng, lå Ronja i mellem Linda og jeg. Hun fortalte at før var hun kæreste med Emil K. (det var ham hun nyssede med i skoven). Derefter blev hun kæreste med Emil P. (det var ham der knalede hendes fortand ud, ved et uheld). Nu er hun kæreste med Simon, og hun håber at han køber en ring. Fordi Jonas N. havde købt en ring til Mathilde. Og så skal de være kærester, og hun skal have en baby.

Ja, vi er stået af, og kan ikke følge med her. Så spørg ikke mere.

Ronja kom efter morgenmaden iført gamacher, babyhue, vest, tylskørt og nat-kjole. Hun kommer ind “flyvende” og råber “Spiderman”. Vi var flade af grin.

Freya havde en længerevarende samtale med vores jule-buk, der står på trappen, i går. Hun snakkede med den for at høre om den havde det godt, og om den kunne se ud af øjnene, og så videre. Freya

Hun er lidt kvik. Jeg tog mig selv i at give hende en lidt kompliceret instruks her til morgen: 1. Tag de beskidte underbukser med ned på toilettet, 2. find et nyt par i komoden, 3. hent det andet tøj ved sofaen, 4. og tag så lige dit tøj med ned til kommoden.

Det fungerede alligevel, hun fik faktisk tøj på, og det andet tøj endte der hvor det skulle.

Vi var til Palles fødselsdag i eftermiddag. Det var hyggeligt, og roligt. Lasse kom med ungerne. Vi skal til Udbyhøj i morgen, og rejse de første stolper til væggene i sommerhuset.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.