Bededags ferie

Vi har hygget os de sidste 4 dage.
Det har været bededagsferie, og jeg havde taget fri i torsdags. Fredag var vi nede hos Pia’s forældres (Kjeld og Irene) sommerhus. De havde indviteret os derned for at fejre Lasse og Linda’s fødselsdage. Det var hyggeligt. Ronja legede med Valder og Oscar, hun var ikke mere bange for dem.
Jo, Linda blev jo 31 i fredags. Vi have besøg af Margit & Palle og Marius & Mary lørdag, til en gang brunch. Det var også hyggeligt.
Senere på dagen kom Hanne & Gunner, og de blev så til søndag.

Nulder har rørt meget på sig, men den har endnu ikke vendt sig. Vi tror at den måske godt ved at den skal flytte sig, men det virker som om at den ikke kan. Linda læste at lige nu har 97% af alle babyer vendt sig. Men vi håber stadig.
Ronja har gjort mange nye ting her i ferien. Hun kan puste i en fløjte, hun har sagt ‘teske’. Hvis vi spørger hende hvor hende mave (eller hendes tæer) er, så klapper hun på dem. Hun er helt sikkert ved at lære at snakke nu.
Motorisk er hun blevet bedre til at ‘danse’, hun kan bakke ned af sengen, hun kan åbne låger ‘stille’ hvis man siger at hun skal.

Af de lidt mere stille ting: Så kan vi også se at hun er begyndt at se fjernsyn. Hun ser ikke så meget selvfølgelig, men hun kigger.

—Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.