Freya vender sig

Freya er begyndt at vende sig. Hvis man ligger hende på maven, så drejer hun det ene ben ind over kroppen, og vender sig. Det begyndte i søndags, men det er først nu at hun er rigtig konsekvent med det.
Hun spiser ellers ikke meget i tiden. Det virker som om hun slet ikke vil have grød, men er gået tilbage til sutteflasken.

Ronja er begyndt at tegne mere, og hun er også begyndt at lægge puslespil. Det har taget lidt tid med at begynde at lave puslespil, men vi tror at det har været fordi hun hellere vil lege “ude” og med dukkerne. Men det er da godt at der sker noget.
Hun er også begyndt at sætte ord sammen. I stedet for at det bare var det mest betydende ord i en sætning hun sagde, kan der nu komme et tillægsord eller et udsagnsord, sammen med. Hun er også begyndt at ville synge, og hun er meget hurtig til at lære fagter til julesangene.

Vi var til juletræsfest i Gjesing i søndags sammen med Nete og mormor. Ronja fik virkelig noget ud af det. Hun snakker om det endnu. Julemanden kom ned fra et hul i loftet, og delte godteposer ud. Og her er det jo godt at have en lillesøster som ikke selv kan spise sin. Så får man jo to.

Byggeriet har stået lidt stille. Vi har fået ludet trappen, men ellers er der ikke sket noget. Palle har fået en splindt i det ene knæ, og han får penicillin for det. Heldigvis går det bedre nu.

– Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.