Igang igen

Så blev jul og nytår overstået.

Ronja var glad for at starte i børnehaven. Hun er en god storesøster. Hun kan godt lide at lege med Freya, og det kan nu godt lege sammen uden at skulle sættes i gang. Hun kan så også godt drille lidt, og hun har nok ikke så meget forståelse for hvornår hun må tage Freyas ting.
Freya er mor-syg lige i tiden. Det virker som om at jeg slet ikke kan bruges. Hun kan mange ord, men hun er enten lidt sløset med udtalen, eller også så skal den passes lidt til endnu. Hun kan dog mange ord, og er så småt begyndt at sætte dem sammen. Hendes yndlingsord er “Det der”, mens hun pejer. Hun kan blive aldeles hysterisk, og hun holder ikke op inden hun får sin vilje. Det kan godt tage meget lang tid. Jeg tror aldrig vi har set noget lignende med Ronja.

Vi har en luftmadras liggende i al-rummet lige nu. Den kom op da Flemming og Susanne var her til nytår, så Johannes og Clara havde noget at sove på. Og madrassen kommer nok ikke ned foreløbig. Den er rigtig god at hoppe på. Den tager af for faldet hvis man vælter, og ungerne elsker det.

Vi havde i øvrigt en god nytårsaften sammen med Flemming og Susanne. Maden var nok både lidt hektisk, og kødet noget hårdt, men bortset fra det så var det meget hyggeligt. Vi håber ikke at det var sidste gang.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.