Glædelig jul

Ja det var meningen at denne post skulle have været inden jul, men vi har for travlt med ikke at lave noget så den måtte komme på bagkanten.

Glædelig jul og Godt Nytår.Juletræ

Vi holdt jul hjemme, vores første. Farmor og farfar kom. Første juledag var julefrokost i Jespers familie på Fyn, anden juledag var julefrokost herhjemme med 25 gæster i Lindas familie. Så det har været hårdt, men også godt. Ungerne har taget det godt men de har haft brug for at slappe af. Natten efter anden juledag havde Ronja feber, hun fik en Panodil og fik så sovet. Men det var “kun” overanstrengelse.

Det har ellers været en god jul. Vi var først til gudstjeneste i Gjesing kirke. Så fik vi grillet and (succes, også selvom det var første gang), og vi var oppe at synge omkring juletræet kl. ca. halv syv.

Ronja og Freya så ud som om de aldrig havde lavet andet end at danse om juletræet. Ronja kunne synge med på en del sange (“Et barn er født i Betlehem” / “På loftet sidder nissen”, og et bar andre), men selv Freya nynnede nogle ord. Freya løb nok dobbelt så mange gange rundt om juletræet som alle os andre. Ronja ville bare synge. Vi havde fået Lasse (Lindas bror) til at ringe og sige at han var julemanden. Han snakkede med Ronja, og det første hun sagde var “Hvor er Nete henne?”. Så var det ligesom afsløret. Jeg tror nok at Ronja tror på vores historier om Julemanden. Men hun ved at jeg var julemand forrige år, og det at hun ved om julemanden i år, gør nok at hun ikke regner så meget med ham mere.

Til nytår er vi hjemme. Flemming og Susanne og ungerne kommer. Det bliver hyggeligt.

God jul og godt nytår.

-Jesper

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.